Nieuwe website

on 07 Jan 2018 : 18:47  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

De website van onze club is vernieuwd. De belangrijkste wijziging zit onder de motorkap: we zijn overgestapt op een nieuwe webserver en de laatste versie van het programma dat we voor de website gebruiken. Hiermee moet ook het inlog probleem opgelost zijn. Verder is de opmaak van de site na meer dan 10 jaar stevig aangepast. We proberen het minimalistisch te houden en de oude vertrouwde gegevens zouden gemakkelijk terug te vinden moeten zijn.

Het is goed mogelijk dat we nog wat instellingen over het hoofd hebben gezien of dat je zaken niet meer terug kunt vinden. Laat dat dan weten aan onze webmaster.

De beste wensen voor 2018

on 01 Jan 2018 : 01:00  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

Het bestuur van de ECA wenst allen een goed 2018. Wij wensen in het bijzonder alle leden veel plezier met hun hobby en hopen ze komend jaar regelmatig te ontmoeten op de Frederiklaan 163A.

Open dag 11-11-2017

on 10 Oct 2017 : 20:39  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
OPEN DAG

Op 11 november aanstaande organiseert de ECA wederom een Open Dag.
Zoals altijd, vanaf 10.00 u tot 17.00 u .
U kunt dan kennismaken met de computerclub, en zien wat voor mogelijkheden wij hebben voor de leden.
Koffie en thee zijn natuurlijk (weer) gratis !
Ook kunt U dan zien wat voor cursussen wij, voor de leden, organiseren.
U bent van harte welkom!

Cursus Arduino start weer

on 10 Oct 2017 : 20:38  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
Binnenkort beginnen we op onze club weer met de cursus Arduino programmeren. De Arduino is een kleine computer waar we lekker mee kunnen knutselen. In deze cursus kijken we eerst naar wat zo'n Arduio voorstelt waarna we in een aantal avonden leren programmeren. Het is niet de bedoeling om volledige programmeurs te worden, maar om samen te ontdekken wat programmeren eigenlijk betekent. Je hoeft geen elektronica of programmeerkennis te hebben, maar als je er helemaal niets van af weet heb je wel extra tijd thuis nodig om het geleerde te oefenen. Wel verwachten we dat je goed met een Windows computer kunt omgaan.
De voorlopige planning voor de te geven cursus ARDUINO is:
                          5 september
                         12 september
                         19 september
                         26 september
                          3 oktober

    Aan de leden is ook een mail verstuurd met nadere informatie.

ECA website in nieuw jasje

on 20 May 2017 : 11:31  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

Na het vernieuwen van de infrastructuur in ons clubgebouw is het nu tijd voor de overstap naar een nieuwe webserver. We hebben gekozen voor de nieuwe variant van E107, een "content management system" waarmee we onze berichten en verdere toegang tot de ECA infrastructuur kunnen regelen. Het was nog een hele puzzel om weer aan te sluiten op ons ledenbestand en om de oude gegevens over te zetten. We zijn nog niet helemaal klaar met de overgang en het kan zijn dat we nog wat haperingen tegenkomen. Mocht U als bezoeker nog problemen tegekomen horen we dat graag.

De downloads staan nog op het werklijstje. Hoewel we de structuur hebben kunnen overzetten moeten we de echte onderligende bestanden nog handmatig overzetten. Dat kan nog wel even duren. Leden die een bestand willen inzien kunnen dat mailen vaar de webmaster.

© 2007 - 2024 Eindhovense Computer Associatie    Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.    Back to top ↑
e107 Theme by veskoto