Cursus Tinkercad


 mflesch    30 Oct 2019 : 20:49
 Niets    Mededeling

Binnenkort starten we op een viertal Woensdagavonden met een training “3D ontwerpen en 3D printen in TinkerCAD en Cura”.

Binnenkort starten we op een viertal Woensdagavonden met een training “3D ontwerpen en 3D printen in TinkerCAD en Cura”.

De behandelde stof zal gaan over het ontwerpen van beugeltjes, steuntjes en reserve onderdelen tot het zelf ontworpen van kastjes voor bijvoorbeeld Arduino en RaspberryPi

In deze training behandelen we alle stappen van idee via ontwerp tot tastbaar eindproduct. De training zal bestaan uit een deel theorie, maar ook voor een belangrijk deel uit praktijk.

Om aan deze training deel te nemen heb je enkel een interesse nodig in technisch tekenen en basiskennis van computergebruik.

Houdt er alstublieft rekening mee dat deze training gericht is op absolute beginners, zonder voorafgaande CAD ervaring.

De trainingsdagen zullen zijn:

  • Woensdag 13 November – 20:00 tot 22:00
  • Woensdag  26 November – 20:00 tot 22:00
  • Woensdag 11 December  – 20:00 tot 22:00
  • Woensdag 8 Januari (2020) – 20:00 tot 22:00
 
Inschrijven voor de training kan. Stuur voor 9 November 2019 een email naar training@eca-mail.org met in de titel “3D ontwerpen en 3D printen in TinkerCAD en Cura” of schrijf je in op de intekenlijst in de bibliotheek
!!! In verband met het voorbereiden van cursus materiaal en met de planning kan men zich niet op de avond zelf of later in de training inschrijven !!!

Indien u op de genoemde data geen tijd hebt of te laat bent met inschrijven kunnen we de training bij voldoende interesse later in het jaar nogmaals herhalen.

  • Voor ECA leden zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan deze training,
  • Voor niet ECA leden kost de training €65,- per persoon, dit is inclusief een jaar gratis ECA lidmaatschap.

0 Reacties

© 2007 - 2020 Eindhovense Computer Associatie    Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.    Back to top ↑
e107 Theme by veskoto