Corona sluiting


 mflesch    03 Nov 2020 : 20:43
 Niets    Mededeling

gesloten.jpg

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte deze avond is het bestuur van onze club gedwongen om ook ons clubgebouw voor de komende 14 dagen geheel te sluiten!

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte deze avond is het bestuur van onze club gedwongen om ook ons clubgebouw voor de komende 14 dagen geheel te sluiten! Ook wij vinden dit uitermate vervelend, maar we kunnen gezien de omstandigheden niet anders beslissen.

Daarom wordt het clubgebouw gesloten met ingang van 4 november 2020 tot en met 18 november 2020. Wij verwachten dat er op 17 november a.s. weer een persconferentie gehouden zal worden, waarna wij weer een update kunnen geven. Wij, als bestuur, hopen dat iedereen ondanks deze moeilijke en merkwaardige tijd, de club "trouw" zal blijven; dat hebben we nodig !!

Ondanks de fysieke sluiting van ons clubgebouw proberen we zoveel mogelijk onze leden te blijven ondersteunen bij vragen over conputer, domotica en 3D-printen. Ook zijn we bezig met het uitwerken van mogelijkheden om one leden op een andere manier gebruik te laten maken van de apparatuur die op de club beschikbaar is. Goede ideeen om dit invulling te geven zijn zeker welkom. Check regelmatig je inbox...

Blijf gezond en hou je "taai" !!

Bestuur ECA

0 Reacties

© 2007 - 2022 Eindhovense Computer Associatie    Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.    Back to top ↑
e107 Theme by veskoto