Mededeling

Nieuwe corona maatregelen

on 15 Nov 2021 : 21:15  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

De nieuwe corona maatregelen treffen ook onze club. Gelukkig mogen we wel open blijven!

De gewijzigde regels zijn:

1) Registreren bij binnenkomst en bij verlaten van de club

2) Gebruik van mondkapje verplicht op de gang, als je naar een ander lokaal loopt

3) Handen ontsmetten bij binnenkomst

4) Anderhalve meter afstand houden in de lokalen. Houd je ook aan het maximale aantal personen per lokaal

De dinsdagmiddag, woensdagavond, donderdagmiddag, en -avond, en de zaterdagmiddag is meestal niet zo druk . Het is misschien veiliger voor jezelf (en anderen ?) om dan te komen…..

Deze maatregelen moeten we handhaven zol lang de huidige “milde” lockdown van toepassing is.

We hopen jullie spoedig weer te zien op onze club,

Het bestuur

Geen open dag vanwege corona maatregelen

on 15 Nov 2021 : 21:06  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

Door de strengere corona maatregelen kunnen we onze geplande opendag op 6 november jammer genoeg niet door laten gaan. Afhankelijk van de maatregelen proberen we alsong een open dag te plannen op een later tijdstip.


Onze leden en bezoekers zijn nog steeds van harte welkom op onze reguliere, en extra openingstijden op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 2 to 5 uur.
Voor nieuwe leden hebben we een speciale actie zoals een desktopcomputer met  i5 processor,  4 gb ram, 160 gb harddisk, een dvd speler, een multicard reader met uiteraard een windows 10 operating systeem en 19 inch monitor. Je kan ook kiezen voor reen laserprinter als welkomst kado.


Voor onze vaste leden zijn er ook voldoende koopjes. Kom langs om het te bekijken!

Extra openingstijden

on 14 Oct 2021 : 18:03  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
 

Open dag zaterdag 6 november

on 14 Oct 2021 : 18:02  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

Na gedwongen afstel vorige jaren vanwege covid-19 is onze club is van plan om een op zaterdag 6 november een open dag te organiseren. Zet deze datum maar vast in de agenda!

Zoals iedeer open dag laten we zien welke faciliteiten de ECA haar leden kan bieden en is er weer vanouds koffie en een praatje voor alle bezoekers.

Nieuwe router

on 04 Aug 2021 : 21:58  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

Een belangrijk deel van onze club activiteiten kan niet meer zonder internet. All PCs in ons leslokaal voor de 3D-printers en muziek kunnen niet meer zonder. We draaien onze eigen domotica en ook onze website en eigen cloud server moeten van buiten de club bereikbaar zijn. Om dat allemaal te regelen is een goede router nodig. Zoals ook bekend proberen we binnen de ECA de kosten beperkt te houden en daarom draaien we al meer dan 10 jaar tevreden met een gekregen router. Helaas wordt dit type niet meer ondersteund door de fabrikant en kregen we laatst bericht dat er veiligheidslekken bekend zijn. vandaar dat het bestuur besloten heeft om de router te vervangen.

Doel is om alles zoveel mogelijk te blijven laten werken als op de oude router. Maar de instellingemogelijkehden zijn anders en we kunnen fouten maken. We horen dan ook graag als er storingen zijn op ons netwerk zodat we kunnen onderzoeken hoe we dat kunnen repareren. Spreek het bestuur aan wanneer je op de club bent of stuur een mailthe naar "systemeembeheer" op ons eigen mailadres eca-mail.org.

© 2007 - 2024 Eindhovense Computer Associatie    Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.    Back to top ↑
e107 Theme by veskoto