We gaan weer open


 mflesch    26 Jun 2020 : 23:11
 Niets    Mededeling

OIP.jpg

Beste leden van de ECA:

Beste leden van de ECA:
 
Zoals ik (resp. wij: het bestuur) jullie een tijd geleden hebben laten weten zouden we na 1 juni weer "open" kunnen gaan.
Door allerlei eisen van de overheid, in verband met het nog steeds heersende CORONA virus, heeft Jan samen met Ad, Ben, Cor, Gijs en Theo het clubgebouw CORONA proef gemaakt. Daartoe is onder andere het leslokaal en de bibliotheek praktisch onherkenbaar omgebouwd (zie bijlagen).
 
Wij willen de club weer openen op 30 juni aanstaande,

met in acht neming van de volgende stringente regels:
 

 1. Als eerste en belangrijkste: Gebruik je gezond verstand !!
 2. Bij binnenkomst, ontsmet je handen en noteer je je naam en je lidmaatschapsnummer in de map die bij de ingang ligt. Ook bij de horeca is een aanwezigheids registratie  tegenwoordig verplicht. Dit om eventueel naderhand na te kunnen gaan, bij een besemtting,  wie wanneer met wie in contact geweest is, en waar deze zijn besmetting opgedaan heeft...
  Er ligt een alfabetische lijst met namen en lidmaatschapsnummers bij.  Eventueel ook aangeven dat je vertrokken bent !!  Dit in verband met punt 3.
 3. Nooit méér dan 30 personen in het gebouw. Eventueel zullen er dan mensen geweigerd moeten worden,
  Hoe dit in de praktijk uit zal pakken, moeten wij ook ontdekken.....
 4. Niet méér dan het op de deur(en) van de kamers aangegeven aantal personen in die kamer !
  Houd 1,5 meter afstand, daardoor wordt het aantal mensen in één ruimte beperkt.
 5. Niet méér dan 1 (één) persoon tegelijk in de gang, die is TE smal, daardoor..... !!
 6. Toetsenborden en muizen zijn nu voortaan niet meer definitief vast aangesloten op een PC, maar je moet zo'n combinatie bij de ingang meepakken en zelf op de PC , die je gaat gebruiken, aansluiten.
  Bij vertrek beide loskoppelen en dan op de daarvoor bedoelde plek deponeren, zodat dezen dan ontsmet kunnen worden.
 7. Zoals bekend, is de club op dinsdag-, woensdag- en donderdag-avond geopend, en ook op zaterdagmiddag.
  Jan heeft de surveillance op de donderdagavond op zich genomen, en komt daardoor nog maar minimaal op de dinsdagavond.
 8.  Indien het dus op een bepaalde avond (bijvoorbeeld: dinsdagavond) TE druk wordt / is, overweeg dan eens om op een andere avond te komen !!
  Wij doen ons best om e.e.a. op deze manier in goede banen te geleiden.
 9. Denk hierbij ook aan het risico van boetes.....!!    Het is daarom van groot belang, dat iedereen zich aan deze regels houdt !


In verband met vakanties en ziekte, zoeken wij ook nog vrijwilligers om op donderdagavonden en zaterdagmiddagen ons te helpen de club open te houden.Je zou kunnen zeggen: We hebben hier nog vier "vacatures" !! Wij hopen op versterking......!!

 

Helaas moet ik hier nog aan toevoegen, dat wij het, in verband met de overheids COVID-19 maatregelen, niet mogelijk vinden om dit jaar nog “Open Dagen” of een  “Algemene  Ledenvergadering” te organiseren. Dit moeten wij helaas opschuiven naar volgend jaar ! Wij hopen, en vertrouwen er op,  dat jullie hier begrip voor hebben !!

Met vriendelijke groeten  
D. Pickee           secretaris ECA       secretaris@eca-mail.org

0 Reacties

© 2007 - 2024 Eindhovense Computer Associatie    Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.    Back to top ↑
e107 Theme by veskoto