Mailservice eca-mail.org


 mflesch    06 Apr 2024 : 22:07
 Niets    Mededeling

Sinds onze club een internet verbinding heeft hebben we een mail server draaien.

Sinds onze club een internet verbinding heeft hebben we een mail server draaien. In het begin was dit een bijzondere service want veel menden hadden geen eigen mail adres en geen eigen aansluiting. Leden konden dan op de club hun mail lezen. Wat later konden wij ook mail gaan doorsturen en mail-lijsten gaan verwerken. Sinds die tijd is veel veranderd. Bijna iedereen heeft een internet aansluiting. Mail adressen zijn bij Hotmail en Google aan te maken. En spam is een groot probleem geworden.

Vanwege de spam zijn internet providers steeds strenger geworden met het versturen van mail. Heel lang hebben wij aan alle regels kunnen voldoen en mail voor eca-mail.org kunnen doorsturen. Helaas betekent dat ook dat we soms spam doorsturen naar het opgegeven adres. Als gevolg daarvan krijgen we regelmatig van onze internet provider te horen dat we "aan het spammen" zijn. Als gevolg daarvan heeft het bestuur besloten om geen mail meer automatisch door te sturen. Vanaf 6 april 2024 komt wer geen automatische mail meer binnen. Wel is het bestuur op zoek naar mogelijkheden om mail eenvoudiger naar onze leden te sturen, maar dat zal een handmatige handeling zijn.

0 Reacties

© 2007 - 2024 Eindhovense Computer Associatie    Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.    Back to top ↑
e107 Theme by veskoto