Mededeling

Nieuwe mailserver

on 14 Apr 2018 : 17:10  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

Al sinds zeer lange tijd heeft de ECA een eigen mail-server. Toen email nog niet voor iedereen vanzelfsprekend was draaiden we hier al een centrale server met een email adres voor alle leden. Hieraan danken we zelfs ons web-domein: eca-mail.org. De huidige server is ondertussen al weer op leeftijd en omdat het web niet meer zo veilig is als in de begintijd werd het hoogst noodzakelijk de server bij te werken. We zijn vanaf 14-4-2018 overgestapt op een nieuwe mail-server. helaas heeft dat als gevolg dat de oude mail niet meer beschikbaar is. Omdat bijna alle leden de mail tegenwoordig laten doorsturen verwachten we dat slechts enkele leden problemen zullen ondervinden als ze de oude mail willen lezen. Ald dat het veal is neem dan conatct op met onze systeembeheerders of de webmaster vaan deze site.

Het is mogelijk dat bepaalde diensten nog niet helemaal goed zijn omgezet of dat er nog wat haperingen zijn. Neem ook in dat geval contact op met de systeembeheerders of de webmaster.

ECA 40 jaar

on 25 Mar 2018 : 21:53  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
eca_1978_2018.jpg

In 2018 vierde ECA haar 40e jaar. Hiermee zijn wij de oudste computerclub in Eindhoven en omgeving.

Even weggeweest

on 08 Feb 2018 : 21:36  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

StroomstoringAfgelopen dinsdag 6 februari hebben we een nieuw Ziggo modem geinstalleerd. Hierdoor is de website en het internet in het clubgebouw een half uurje weggeweest. Onze verontschuldigingen voor het evenuele ongemak. Mocht U nog problemen met de website of internet ondervinden laat dat dan aan onze webmaster weten.

Nieuwe website

on 07 Jan 2018 : 18:47  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

De website van onze club is vernieuwd. De belangrijkste wijziging zit onder de motorkap: we zijn overgestapt op een nieuwe webserver en de laatste versie van het programma dat we voor de website gebruiken. Hiermee moet ook het inlog probleem opgelost zijn. Verder is de opmaak van de site na meer dan 10 jaar stevig aangepast. We proberen het minimalistisch te houden en de oude vertrouwde gegevens zouden gemakkelijk terug te vinden moeten zijn.

Het is goed mogelijk dat we nog wat instellingen over het hoofd hebben gezien of dat je zaken niet meer terug kunt vinden. Laat dat dan weten aan onze webmaster.

De beste wensen voor 2018

on 01 Jan 2018 : 01:00  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

Het bestuur van de ECA wenst allen een goed 2018. Wij wensen in het bijzonder alle leden veel plezier met hun hobby en hopen ze komend jaar regelmatig te ontmoeten op de Frederiklaan 163A.

© 2007 - 2024 Eindhovense Computer Associatie    Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.    Back to top ↑
e107 Theme by veskoto