Vakantiesluiting zomer 2023

on 18 Jul 2023 : 20:36  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

Beste leden,

De vakantie periode is weer begonnen. Ook veel van onze begeleiders gaan genieten van een vakantie. Daarom kan onze club niet garanderen dat we deuren op alle, verruimde, openingstijden kunnen openhouden. Dus hebben wij officieel een vakantie periode van 1 augustus tot 10 september gepland. Maar zoals ieder jaar zijn we eigenlijk bijna altijd gewoon open. Maar om te voorkomen dat je voor een gesloten deur komt is het wel verstandig om vooraf even te bellen. Of je komt gewoon even kijken en accepteert dat we een keer niet open doen. Ons telefoonnummer is 040 2910188.

Dus

De vakantie periode is van 1 augustus tot 10 september

We garanderen niets maar we zijn zoveel mogelijk gewoon open

Vakantie sluiting

on 04 Jul 2023 : 21:15  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

De vakantie periode begint weer. Voor onze club is het dan lastig om de de deuren open te houden. Officieel hebben we daarom een vakantie sluiting. Maar we proberen de deuren gewoon open te houden. Dat is ons vorogaande jaren ook prima gelukt. Maar mocht U voor gesloten deuren komen weet U dat we een vakantie-sluiting hebben :-). Mocht U van ver komen: bel even om te controleren of we op dat moment open zijn.

10 juni 2023 open dag ECA

on 26 May 2023 : 20:48  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

Op zaterdag 10 juni houden we weer als vanouds een open dag. Iedereen is welkom op de Frederiklaan 163A in Eindhoven om te kijken wat onze club doet.

Bij de computerclub is iedereen welkom die techniek leuk vindt. Door ons brede aanbod van Arduino tot 3D-printers, het omzetten van film en programmeren is het een club voor iedereen. Dit allemaal met ervaren en actieve medeleden. Van jong tot oud is iedereen welkom.

Kom kennismaken met de verschillende mogelijkheden bij de ECA:

  • Domotica
  • Computers van oeroud tot gloednieuw
  • Arduino
  • Media:smalfilmscanners, platenspelers
  • Een eigen bibliotheek
  • Programmeren
  • 3D printing
  • Printing van A6 tot A0
  • Ervaren en actieve leden

Nog niet bekend met al deze takken van de techniek? Kom vrijblijvend langs voor een gratis kop koffie of thee

Opendag op zaterdag 19 november

on 01 Oct 2022 : 11:12  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

Na alle corona perikelen is onze club is van plan om de traditie van open dagen weer op te pakken. We willen ons op zaterdag 19 november weer presenteren aan alle geĂ¯nteresseerden.

Cursus seizoen start binnenkort

on 04 Sep 2022 : 22:43  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

Beste leden

Wij beginnen binnenkort weer aan onze cursussen. Veel leden hebben in voorgaande jaren gebruik gemaakt van het ECA cursus aanbod om wat extra's op te steken op het gebied van computers. Helaas hebben we de afgelopen jaren deze cursussen moeten laten vervallen vanwege de corona maatregelen. Zoals het er nu uit ziet kunnen we dit jaar na de vakanties weer van start!

We hebben nog een paar plaatsen open, dus U kunt nog inschrijven!

Voor het aanbod zie eerdere berichten.

© 2007 - 2024 Eindhovense Computer Associatie    Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.    Back to top ↑
e107 Theme by veskoto