Corona update

on 09 Jun 2020 : 20:26  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
coronavirus.jpg
Enige tijd geleden heb jullie laten weten dat wij (het bestuur van de ECA) in overeenstemming met de voorschriften van de overheid, geen andere keus hadden dan de ECA te sluiten tot 1 juni 2020.
 
Nu deze datum nadert, en de maatregelen van de overheid iets versoepeld worden, zijn wij bezig om de ECA ruimtes in te richten overeenkomstig de nieuwe voorschriften. Het lukt ons echter niet om dit vóór / op 1 juni a.s. voor elkaar te krijgen, de heropening zal dus wat later worden, waarover wij  dan weer zullen informeren.
 
De belangrijkste veranderingen / eisen alvast in een notendop:
  1. Nooit méér dan 30 personen in het gebouw. Eventueel zullen er dan mensen geweigerd moeten worden, Hoe dit in de praktijk uit zal pakken, moeten we ook ontdekken.....
  2. Niet méér dan het op de deur(en) van de kamers aangegeven aantal personen in die kamer !
  3. Niet méér dan 1 (één) persoon tegelijk in de gang, die is TE smal, daardoor..... !!
  4. Toetsenborden en muizen zijn nu voortaan niet meer definitief aangesloten, maar je moet zo'n combinatie bij de ingang meepakken en zelf op de PC aansluiten, Bij vertrek loskoppelen en dan op de daarvoor bedoelde plek deponeren, zodat deze ontsmet kunnen worden.
Bedenk hierbij, dat indien de club, net als de horeca, eventueel een boete zou krijgen van € 4000,-
wegens veronachtzamen van de anti-besmettingsmaatregelen [ plus nog de eventuele individuiele boetes à € 400,- ],  we dan feitelijk failliet zijn.... !!
 
Houd je dan dus, in ons aller belang, strikt aan de voorgeschreven maatregelen !!

Sluiting vanwege corona maatregelen

on 23 Mar 2020 : 21:39  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
gesloten.jpg

Beste ECA leden,

Vandaag heeft de overheid strictere maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Als gevolg daarvan zijn wij genoodzaakt de sluitingsperiode van ons clubgebouw te verlengen tot 1 juni. Wij proberen onze leden via email en deze website op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen. We hopen allen weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten zodra het weer kan.

Bestuur ECA

Sluiting vanwege corona virus

on 16 Mar 2020 : 16:10  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
gesloten.jpg

In navolging van de instructies van de overheid is de sluitingsperiode van ons clubgebouw verlengd tot minimaal 6 april. Wij proberen onze leden op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen. We hopen allen weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten zodra het week kan.

Bestuur ECA

Storing

on 10 Mar 2020 : 21:51  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
stroomstoring.jpg

Helaas zijn we even uit de lucht geweest door een stroomstoring in Eindhoven. Onze provider had na opnieuw opstarten een nieuw IP adres uitgedeeld waardoor onze website niet meer te bereiken was. Gelukkig hebben we dat vandaag kunnen herstellen. Onze excuses voor het ongemak.

Sluiting wegens Corona virus

on 10 Mar 2020 : 21:42  Posted by d.pickee  Category: Mededeling  Comments: 0
eca_text.png

Beste Leden:

In navolging van het advies van het RIVM, hebben wij besloten om de ECA met onmiddelijke ingang te sluiten tot en met zaterdag 21 maart ! Wij zijn dus, hopenlijk zonder tegenberichten, weer geopend op dinsdag 24 maart. Hou ook onze site http://www.eca-mail.org in de gaten voor het laatste nieuws over onze club. Namens het bestuur, met vriendelijke groeten:D. Pickee   secretaris@eca-mail.org

© 2007 - 2023 Eindhovense Computer Associatie    Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.    Back to top ↑
e107 Theme by veskoto