Lockdown periode verlengd

on 24 Jan 2021 : 11:09  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
gesloten.jpg

Helaas zijn we in Nederland nog niet van het corona virus af en heeft de regering de lockdown periode verlengd to 9 februari. Als gevolg daarvan is ons clubgebouw gesloten. Met wat meer tijd voor een hobby kunnen we ons voorstellen dat leden graag gebruik zouden willen maken van de faciliteiten die we als club delen. Neem in zo'n geval contact op met het bestuur zodat we kunnen kijken naar een corona veilig en wettelijk toegestane oplossing.

Corona sluiting clubgebouw

on 14 Dec 2020 : 22:24  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
gesloten.jpg

Met, toch wel, pijn in ons hart, kunnen wij als bestuur niet veel anders dan de richtlijnen volgen en het ECA clubgebouw sluiten tot 19 januari 2021!!

Ook wij hopen dat deze drastische maatregel het gewenste effect zal hebben, waar we dan uiteindelijk allemaal voordeel van zullen hebben.

Ondanks de gekke en daardoor moeilijke tijd waarin we nu leven, wenst het voltallige bestuur alle leden toch zo prettig mogelijke feestdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2021 toe.

Wij homen oprecht, dat we volgend jaar zo veel mogelijk leden in het clubgebouw kunnen verwelkomen!!

Het bestuur

We zijn weer open vanaf 19 oktober

on 19 Nov 2020 : 20:55  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
OIP.jpg

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie deze week kunnen wij het clubgebouw weer open stellen. Leden zijn weer welkom met inachtneming van de geldende corona maatregelen. Mocht U van ver komen: bel even om te controleren of er nog voldoende plaats is. Zie ook ons bericht over de spreiding over de verschillende dagen.

Corona sluiting

on 03 Nov 2020 : 20:43  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
gesloten.jpg

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte deze avond is het bestuur van onze club gedwongen om ook ons clubgebouw voor de komende 14 dagen geheel te sluiten! Ook wij vinden dit uitermate vervelend, maar we kunnen gezien de omstandigheden niet anders beslissen.

Daarom wordt het clubgebouw gesloten met ingang van 4 november 2020 tot en met 18 november 2020. Wij verwachten dat er op 17 november a.s. weer een persconferentie gehouden zal worden, waarna wij weer een update kunnen geven. Wij, als bestuur, hopen dat iedereen ondanks deze moeilijke en merkwaardige tijd, de club "trouw" zal blijven; dat hebben we nodig !!

Ondanks de fysieke sluiting van ons clubgebouw proberen we zoveel mogelijk onze leden te blijven ondersteunen bij vragen over conputer, domotica en 3D-printen. Ook zijn we bezig met het uitwerken van mogelijkheden om one leden op een andere manier gebruik te laten maken van de apparatuur die op de club beschikbaar is. Goede ideeen om dit invulling te geven zijn zeker welkom. Check regelmatig je inbox...

Blijf gezond en hou je "taai" !!

Bestuur ECA

Bezoekersspreiding

on 29 Sep 2020 : 20:38  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
coronavirus.jpg

Hallo allemaal:

We weten allemaal hoe er door de overheid op gehamerd wordt om onderling 1,5 m afstand te houden!

Op drukke clubavonden valt dat steeds moeilijker te handhaven, daarom deze oproep van het bestuur om ook op de woensdag- of donderdag-avonden en zaterdagmiddagen naar de club te komen, en niet met voorkeur op de dinsdagavonden. Op die andere avonden is het zeer rustig, en kan er gemakkelijker die, helaas, noodzakelijke afstand aangehouden worden. Ook wij proberen op deze manier een algehele lockdown van onze club te voorkomen !

Wij vragen jullie in deze merkwaardige tijd voor begrip en medewerking !

Het Bestuur

© 2007 - 2024 Eindhovense Computer Associatie    Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.    Back to top ↑
e107 Theme by veskoto