Ander Nieuws

Jubileum ECA 40 jaar

on 25 Mar 2018 : 21:21  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
eca_1978_2018.jpg

Dit jaar viert de Eindhovense Computer Associatie ECA haar 40 jarig jubileum, en dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan.

De ECA is de oudste computerclub van Eindhoven en omgeving. Met veel kennis, ervaring en apparaten uit lang vervlogen jaren ... maar wel steeds bij de tijd met bijvoorbeeld een zelf te bouwen 3D printer, een Laser Engraver, een multimedia systeem met behulp van een Raspberry Pi, en een Arduino kit. In onze bibliotheek / leeszaal / koffiekamer vindt u veel databoeken, tijdschriften en gezelligheid!

We hebben alles in huis om jouw favoriete foto, tegen kostprijs, op canvas te (laten) printen. Of als kleurenposter op A0 formaat, dat is ongeveer een vierkante meter! Films en foto’s overzetten op digitale media kan ook, of grammofoonplaten en geluidscassettes. Alles wordt bijgehouden door deskundige leden, en alle faciliteiten zijn gratis te gebruiken door alle leden.

Ons jubileum vieren wij met een receptie en open dag op zaterdag 26 mei van 10.00 u tot 17.00 u in ons clubgebouw aan de Frederiklaan 163 te Eindhoven. Daar vertellen wij ook over het cursusaanbod voor onze leden, zoals Arduino, Raspberry Pi, Linux Mint, Ubuntu, workshops voor foto- en videobewerking, 3D-printen en 3D-ontwerpen.

Vanzelfsprekend is er op deze open dag ook weer gratis koffie en thee met wat lekkers.

We hopen u dan ook welkom te mogen heten op onze jubileum dag op zaterdag 26 mei 2018.

Even weggeweest

on 08 Feb 2018 : 21:36  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

StroomstoringAfgelopen dinsdag 6 februari hebben we een nieuw Ziggo modem geinstalleerd. Hierdoor is de website en het internet in het clubgebouw een half uurje weggeweest. Onze verontschuldigingen voor het evenuele ongemak. Mocht U nog problemen met de website of internet ondervinden laat dat dan aan onze webmaster weten.

Nieuwe website

on 07 Jan 2018 : 18:47  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

De website van onze club is vernieuwd. De belangrijkste wijziging zit onder de motorkap: we zijn overgestapt op een nieuwe webserver en de laatste versie van het programma dat we voor de website gebruiken. Hiermee moet ook het inlog probleem opgelost zijn. Verder is de opmaak van de site na meer dan 10 jaar stevig aangepast. We proberen het minimalistisch te houden en de oude vertrouwde gegevens zouden gemakkelijk terug te vinden moeten zijn.

Het is goed mogelijk dat we nog wat instellingen over het hoofd hebben gezien of dat je zaken niet meer terug kunt vinden. Laat dat dan weten aan onze webmaster.

De beste wensen voor 2018

on 01 Jan 2018 : 01:00  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0

Het bestuur van de ECA wenst allen een goed 2018. Wij wensen in het bijzonder alle leden veel plezier met hun hobby en hopen ze komend jaar regelmatig te ontmoeten op de Frederiklaan 163A.

Open dag 11-11-2017

on 10 Oct 2017 : 20:39  Posted by mflesch  Category: Mededeling  Comments: 0
OPEN DAG

Op 11 november aanstaande organiseert de ECA wederom een Open Dag.
Zoals altijd, vanaf 10.00 u tot 17.00 u .
U kunt dan kennismaken met de computerclub, en zien wat voor mogelijkheden wij hebben voor de leden.
Koffie en thee zijn natuurlijk (weer) gratis !
Ook kunt U dan zien wat voor cursussen wij, voor de leden, organiseren.
U bent van harte welkom!
© 2007 - 2018 Eindhovense Computer Associatie    Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.    Back to top ↑
e107 Theme by veskoto